Skimo La Rabassa

Naturlandia ofereix tres circuits de skimo que sumen 8 km.

L’estació d’esquí de fons de la Rabassa s’estrena amb tres circuits d’esquí de muntanya, que han estat dissenyats per l’equip tècnic de l’estació tenint en compte les peculiaritats del terreny. Es dóna la circumstància única al Principat que aquests circuits estan configurats en plena natura, sense cap interferència de ginys mecànics, i els traçats discorren per llocs emblemàtics de les muntanyes lauredianes.

Així, s’ha fet un circuit de 5 km ‘’Coll de finestres’’, que té una distància de 5km i un desnivell de 371 m. La sortida es fa des de la Cota 2000, arribant a uns 2400 m, a Coll de finestres. El segon circuit, “Búnquers’’, surt des del mateix lloc, afegeix 800 metres més, i acumula 461 m més de desnivell. El tercer traçat arriba a un dels llocs més emblemàtics de la geografia andorrana i laurediana: el Pic Negre, a 2600 m, i transcorre a través de 7 km, acumulant un desnivell de 607m.

En els tres casos, el descens de retorn està senyalitzat, balisat i treballat amb les màquines per tal que la baixada es faci amb garanties. La pista de baixada es dirà ‘’La Rabassa’’ i les balises comptaran amb seguiment de tracks. Es tracta d’un traçat més de l’estació, amb la qual cosa, els esquiadors romandran en tot moment coberts amb els serveis de rescat i de primers auxilis.

Per accedir a aquest circuit, els usuaris hauran de pagar 6 €/dia, i els usuaris del forfet d’esquí de temporada ho tenen incorporat en el seu abonament de manera il·limitada.

    Subscriu-te al nostre BUTLLETÍ i descobreix les novetats més importants.

    Participa en promocions especials i accedeix a continguts exclusius.

    Segueix-nos!

    Facebook

    Twitter

    Instagram

    PUJAR

    Ús de Cookies

    Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més información. ACEPTAR

    Aviso de cookies