Amb ‘fat bike’ per Naturlandia

/ / blog

Que la teva falta de forma física no et faci descartar una activitat tan apassionant com la bicicleta de muntanya, perquè pots penedir-te!

Bicicletes de neu Andorra

Bicicletes elèctriques sobre neu pels boscos de La Rabassa.

A Naturlandia pots gaudir des d’aquesta temporada de sortides amb bicicletes elèctriques sobre neu pels boscos de La Rabassa. Gràcies a l’assistència elèctrica d’aquests models, pots pedalar i ascendir muntanya amunt pràcticament sense fer gaire esforç. “Amb les bicicletes elèctriques pots no estar en plena forma i pujar sense cap mena de dificultat”, explica una de les visitants que s’ha sumat a l’experiència de les ‘fat bikes’.

La principal particularitat de les ‘fat bikes’ és l’amplada de les seves rodes (de 2,8 a 4 polzades), que ens permetrà una major adherència a la neu. De fet, estan dissenyades per rodar en terrenys amb neu, sorra o roques, irregulars i difícils de recórrer amb les bicicletes que tots coneixem.

Originàries d’Alaska i Canadà, les ‘fat bikes’ arriben a Naturlandia de la mà d’Anem Elèctric, un empresa que va iniciar el seu projecte de venda de bicicletes elèctriques el 2012 a Sant Julià de Lòria i que des d’enguany col·labora amb Naturlandia en les sortides guiades al sector de la cota 2000 de l’estació de neu de La Rabassa.

“L’objectiu de l’activitat és oferir a tots els públics la possibilitat de practicar la bicicleta de muntanya, però amb la particularitat de fer-ho amb bicicletes elèctriques i sobre neu, cosa que no s’ha fet encara a cap altre país”, assegura un dels seus monitors.

Des que Naturlandia va engegar conjuntament amb Anem Elèctric aquest projecte pioner, el passat 24 de desembre del 2017, ja n’han gaudit una cinquantena de persones, i amb poc temps s’ha aconseguit atraure l’interès de molts dels visitants de l’estació.

Recorregut Fite Bike Narturlandia Andorra

Totes les sortides es fan amb monitor especialitzat

Només ens calen uns minuts de pràctiques sobre la neu per acostumar-nos al terreny abans d’iniciar la nostra excursió i començar a pedalar muntanya amunt! L’espectacularitat del paisatge i del viatge val la pena al cent per cent.

Et sorprendrà la ràpida adaptació que tindràs al terreny nevat (tot i que, compte, alguna patinada en el descens no te la treu ningú si no vigiles), però sobretot, et sorprendrà la facilitat amb què et mouràs: pujaràs fàcilment, sense pràcticament esforç (per tant, allò de dir que no estàs en bona condició física no et valdrà en aquest cas!) i l’amplada de les rodes t’assegurarà una bona estabilitat sobre la neu.

Totes les sortides es fan amb monitor especialitzat, que en tot moment t’assessora sobre la utilització de la bicicleta elèctrica i s’adapta al nivell d’exigència que demanis, i es poden variar els recorreguts i adaptar-los a la condició física. Uns dels circuits més populars, d’uns 8 quilòmetres i 250 metres de desnivell, et permetrà visitar alguns dels búnquers de la guerra civil espanyola, i et farà passar dels boscos de la Rabassa als paisatges més abruptes d’altitud, ja sense gairebé vegetació, però immensament blancs i amb el colofó de poder gaudir de l’espectacularitat de la serra del Cadí des d’Andorra.
Una experiència apta per a tothom a partir de 1’60m d’alçada, no només per als amants del ciclisme, i en un entorn excepcional. No te la perdis.
Excursions bicicleta elèctrica Andorra

Una experiència apta per a tothom a partir de 1’60m d’alçada

 

Més informació, visita: naturlandia.ad 

Amb ‘fat bike’ per Naturlandia

/ / blog

Que la teva falta de forma física no et faci descartar una activitat tan apassionant com la bicicleta de muntanya, perquè pots penedir-te! (més…)

Amb ‘fat bike’ per Naturlandia

/ / blog

Que la teva falta de forma física no et faci descartar una activitat tan apassionant com la bicicleta de muntanya, perquè pots penedir-te! (més…)