Descobreix la natura!

/ / blog

El Toni, el nostre expert en biodiversitat

T’agrada la natura? El Toni, el nostre expert en biodiversitat, ens retransmet des de l’Aula de Natura una sèrie de vídeos per explicar-nos tot el que sap: com és el cicle de l’aigua, què hem de fer amb les deixalles per no malmetre el medi ambient, com construir un hotel per a insectes… També ens explicarà quins són els tipus de cèrvids que habiten al Pirineu, característiques molt interessants del picot garser o els tipus de fòssils que es troben a Andorra.

Ara no podem anar a Naturlandia o fer excursionsa la natura, però podem aprofitar per aprendre moltes coses que faran que, quan hi puguem tornar, gaudim el doble de la muntanya! Per exemple, si vens al parc d’animals de Naturlandia, o si te’ls trobes tot anant d’excursió, sabràs distingir un cérvol d’una daina. Aprendràs a observar la natura tant si surts a l’aventura com en el teu entorn més immediat: al jardí de casa o al parc.

Els animals, les plantes, l’aigua, les roques… Si tot això t’agrada, imagina quan ho coneguis millor! Ara ens toca quedar-nos a casa, però no ens hem de quedar parats. Podem aprofitar per aprendre i, el dia que ens toqui sortir, ara que poc a poc podem fer petites passejades, valorar i gaudir molt més de la bellesa del món, des de la flor més petita o l’escarabat més modest fins a les grans vistes panoràmiques de cims llunyans.

El Toni ja ens ha fet alguns vídeos. Els pots veure aquí:

  1. El cicle de l’aigua
  2. Hotel d’insectes
  3. Els cèrvids
  4. Les deixalles
  5. Fòssils d’Andorra
  6. El picot garser
  7. Ocells del bosc

Si vols fer-li alguna consulta al Toni sobre algun vídeo, no dubtis en enviar-nos un missatge per les nostres xarxes socials.

Ens retrobem ben aviat!