activem_la_parroquia_naturlandia_andorra

Naturlandia està ultimant aquests dies la preparació del que serà la nova temporada d’hivern, que dona el tret de sortida el pròxim dissabte 1 de desembre.

Sortides nocturnes Raquetes de Neu i Motos de Neu Andorra

Naturlandia organitza a partir d’aquest mes de gener activitats nocturnes exclusives per gaudir dels capvespres a la muntanya! Envoltats de neu, els visitants podreu fer passejades amb raquetes de neu pels camins dels boscos de la Rabassa i sortides amb motos de neu.

Bicicletes de neu Andorra

Que la teva falta de forma física no et faci descartar una activitat tan apassionant com la bicicleta de muntanya, perquè pots penedir-te!

Festa del Nòrdic 2019 Naturlandia

Fiesta del Nórdico 2019

Les informamos que, con motivo de la celebración de las carreras de esquí previstas dentro de la segunda edición de la Fiesta del Nórdico, los próximos días 16 y 17 de febrero, las pistas de esquí de fondo de Naturlandia tendrán algunas limitaciones.

Foto felicitació de nadal

Vive la Navidad en Naturlandia!

La Vuelta

El próximo 14 de septiembre recibiremos en Naturlandia, la llegada de la 19ª etapa de la Vuelta 2018, con salida de Lleida y con una emocionante llegada a la cota 2000 de Naturlandia. La llegada de los primeros corredores está prevista entre las 17h30 y las 18h00 de la tarde. La caravana publicitaria llegará aproximadamente