Esquí de fons - Naturlandia
Circuit d'esquí de fons - Naturlandia

Circuit Ski de fond

Activitats disponibles Naturlandia

Information Naturlandia 15/10/2020

Naturlandia ferme ses installations à partir du 15 octobre 2020. Le parc sera fermé en raison d’un arrêt technique, afin de préparer toutes les activités pour la nouvelle saison hivernale. L’ouverture des pistes de ski de fond est prévue le 21 novembre, si les conditions de neige le permettent. Le restaurant la borda rouvrira également

Canicròs Bomosa-Naturlandia Andorra

activem_la_parroquia_naturlandia_andorra

Naturlandia està ultimant aquests dies la preparació del que serà la nova temporada d’hivern, que dona el tret de sortida el pròxim dissabte 1 de desembre.

Sortides nocturnes Raquetes de Neu i Motos de Neu Andorra

Naturlandia organitza a partir d’aquest mes de gener activitats nocturnes exclusives per gaudir dels capvespres a la muntanya! Envoltats de neu, els visitants podreu fer passejades amb raquetes de neu pels camins dels boscos de la Rabassa i sortides amb motos de neu.

Bicicletes de neu Andorra

Que la teva falta de forma física no et faci descartar una activitat tan apassionant com la bicicleta de muntanya, perquè pots penedir-te!

Festa del Nòrdic 2019 Naturlandia

Festa del Nòrdic 2019

Els informem que en motiu de la celebració de les curses d’esquí previstes dins de la segona edició de la Festa del Nòrdic, els propers dies 16 i 17 de febrer del 2019, les pistes d’esquí de fons de La Rabassa tindran algunes limitacions.

Foto felicitació de nadal

Vivez le Noël à Naturlandia!