Vine a gaudir dels capvespres a Naturlandia!

/ / blog
Sortides nocturnes Raquetes de Neu i Motos de Neu Andorra
Naturlandia organitza a partir d’aquest mes de gener activitats nocturnes exclusives per gaudir dels capvespres a la muntanya! Envoltats de neu, els visitants podreu fer passejades amb raquetes de neu pels camins dels boscos de la Rabassa i sortides amb motos de neu.

Dues propostes ben diferenciades, però ben atractives, per als amants de la natura i la muntanya, i que acabaran amb un sopar ben merescut al nostre restaurant de la Borda de Conangle, a la cota 2000. Perfecte per finalitzar una jornada d’allò més intensa! Les activitats nocturnes s’enceten aquest dissabte 13 de gener, amb places limitades.

Les singularitats de la nit als boscos de la Rabassa amb raquetes de neu

La passejada amb raquetes de neu començarà a les sis de la tarda i us permetrà descobrir els secrets dels boscos de la Rabassa. Sempre acompanyats pel nostre guia, podreu observar les singularitats de la nit damunt la neu, gaudir del silenci de l’entorn i de les llums del capvespre, especials si les vivim a aquestes alçades! La caminada per la neu, d’una durada aproximada de dues hores, és de nivell mig en dificultat i si veniu amb infants es recomana que tinguin més de cinc anys.

Raquetes de neu a Naturlandia Andorra

El recorregut us portarà fins al refugi de Pimes, a una alçada de 2.170 metres, on es farà una parada per recuperar forces amb una beguda ben calenta! Allí, sense cap mena de contaminació lumínica existent, el nostre guia us explicarà les diferents constel·lacions que es poden observar. Una experiència inoblidable!
La durada de l’activitat és d’ aproximadament 2 hores.
Preus:
  • Adult (+14): 50 €
  • Nen (7-13): 35 €
Nota: L’activitat es realitza sota contractació mínima de 6 persones.
Més informació sobre les condicions de contractació, consulta aquí: Raquetes de Neu Andorra

Les llums del capvespre sobre una moto de neu

Les sortides nocturnes en moto de neu per la Rabassa no us deixaran indiferents perquè podreu descobrir uns paisatges inoblidables, passar per camins envoltats de pins i per esplanades infinites, en un circuit en el qual arribareu al mirador de Bescaran, on gaudireu d’un paisatge esplèndid. L’excursió us portarà fins al refugi de Pimes, on es farà una petita parada per descansar i beure alguna cosa ben calenta! Aquí serà el moment de fer canvi de pilot en cas que compartiu moto i el vostre acompanyant també vulgui conduir.

Motos de neu a Naturlandia Andorra

L’activitat, destinada a tots els públics, té una durada aproximada de dues hores i s’ha de tenir en compte que per conduir la moto de neu és obligatori tenir els 18 anys i el permís de conduir.
Preus:
  • 240 € per moto (doble) , activitat de apróximadamente de dues hores (+7 anys)
Nota: La sortida es realitza si es confirma la contractació de mínim dues motos.
Més informació sobre les condicions de contractació, consulta aquí: Motos de neu Andorra
Després d’aquesta primera experiència, de ben segur que més d’un voldrà repetir. Recordeu que les activitats nocturnes es realitzaran tots els divendres i dissabtes de la temporada d’hivern, sempre que les condicions meteorològiques i de neu ho permetin. Més informació i reserves a promocions!
Més informació sobre les nostres actitivitats, visita: naturlandia.ad