Un hivern per recordar

/ / activitats, blog

Naturlandia hivern 2019-20

Aquesta temporada ha acabat de manera sobtada i ens hem quedat amb les ganes de passar la Setmana Santa embalant-nos amb el Tobotronc, flotant per l’Airtrekk, recorrent amb esquís els boscos de la Rabassa i meravellant-nos amb els animals salvatges del parc.

Però, ben mirat, aquest hivern ens deixa molts records. Vam obrir el 30 de novembre, després de la parada tècnica per posar a punt les instal·lacions, amb un bon gruix de neu. El 9 de febrer vam celebrar el primer Canicròs Bomosa Naturlandia Andorra, una competició que es basa en l’entesa entre gos i corredor i que ens va fer gaudir molt. Una setmana més tard, el 15 i 16 de febrer, arribava la ja tradicional Festa del Nòrdic, un cap de setmana farcit de curses i d’activitats relacionades amb les diferents especialitzats de l’esquí nòrdic: esquicròs, biatló, marxa i raquetes. I el 22 de febrer, de bon matí, donàvem el tret de sortida de l’Andorra Skimo, la Travessa dels Refugis, la prova d’esquí nòrdic per excel·lència del Principat. Amb una participació massiva, la sortida feia posar la pell de gallina!

A començament de temporada vam inaugurar un refugi d’entrenament en alçada, un equipament on atletes com Irineu Esteve i Carola Vila han pogut posar-se en forma. I no els ha anat malament, atès que l’Iri ha fet el seu millor resultat en el seu tercer any en Copa del Món, amb una històrica vuitena posició, i la Carola ha debutat a la Copa del Món i ha marcat el seu millor resultat en la Copa d’Europa amb una catorzena posició.

Però no tot ha estat competir. Als que simplement heu vingut a Naturlandia a gaudir d’uns dies de vacances en plena natura, us hem ofert promocions amb hotels, amb Caldea, amb el Hard Rock Cafe, amb l’Andorra Quest Room o amb Zero Latency, entre d’altres establiments, per ajudar-vos a treure el màxim profit de la vostra experiència. També és per això que us hem proposat activitats de país com l’Andorra Shopping Festival, el Poblet de Nadal d’Andorra la Vella i la visita a alguns museus únics. I centrant-nos en la parròquia de Sant Julià de Lòria us hem parlat de la cursa de Sant Silvestre, de la representació dels Pastorets, de la cavalcada de Reis i de l’obra de teatre Le tour du monde en 80 jours.

Ja ho veieu, moltes coses en poquíssim temps! Però ara toca mirar endavant. Volem que aquest estiu sigui millor que mai i estem treballant de valent perquè així sigui. I estem segurs que ho aconseguirem. De ganes no ens en falten i estem segurs que a vosaltres tampoc. Va, aneu-vos preparant que ens veiem ben aviat!