Naturlandia amb tota la colla

/ / blog

Naturlandia per a grups

Naturlandia es pot gaudir en solitari, en parella, en família, amb la quadrilla d’amics o en un grup nombrós, i de cada manera l’experiència és diferent. Si teniu previst ser una bona colla, tindreu un descompte important en el preu de l’entrada i si ho desitgeu us podem preparar un programa a mida.

Podem organitzar activitats de construcció d’equips o team building (millorar la motivació dels treballadors, l’ambient de treball i la creativitat dels equips), com per exemple competicions per equips, amb puntuacions i classificació final.

Les activitats susceptibles de participació grupal són el Tobotronc, l’Airtrekk i la tirolina, el tir amb arc, el bumper ball, el circuit de jeep a pedals, el circuit d’orientació, l’scape room, els buggies, les motos de neu, les raquetes de neu i l’esquí de fons.

A més, Naturlandia facilita sales de reunions amb projector i wifi gratuït per si es vol fer una formació dins de la jornada. També disposem d’un servei de restauració amb una amplia oferta de menús, cafès i pastes per a les pauses o aperitius. I també podem ocupar-nos de l’allotjament.

Els preus de grup s’aplicaran a partir de 20 persones, amb 1 gratuïtat per cada 20 persones de pagament, i aniran en funció de les activitats i serveis concertats. Demaneu una proposta personalitzada al nostre Departament Comercial escrivint-nos a comercial@naturlandia.ad o bé trucant al tel. +376 741 444.

Un grup d'escolars a Naturlandia