Naturlandia i Caldea, una combinació imbatible

/ / blog

Caldea

Naturlandia i Caldea no només són dos dels principals atractius turístics d’Andorra, sinó que a més combinen extraordinàriament bé. Durant el dia pots gaudir de les diferents activitats de natura a l’aire lliure que t’ofereix el parc d’aventures del Principat i, al vespre, relaxar-te en el centre termal més gran dels Pirineus.

Per això t’hem preparat una oferta, vàlida durant tota la temporada d’hivern, perquè puguis contractar aquesta doble experiència amb el mínim esforç i al millor preu.

El paquet inclou, d’una banda, una entrada única a Naturlandia, que et dona dret a gaudir il·limitadament de les activitats incloses de nou del matí a cinc de la tarda (consulta quines activitats estan disponibles segons el dia de la setmana i segons les condicions meteorològiques) i, de l’altra, entrada nocturna de tres hores a Caldea. En aquest espai termolúdic, els nens i nenes de 3 a 8 anys tenen una àrea exclusiva per a ells a Likids, tot i que a partir dels 5 anys també poden accedir a l’àrea d’adults. L’entrada a Caldea és vàlida de set de la tarda a deu de la nit. Tingues en compte, però, que Likids tanca una hora abans, a les nou.

Ho deixaràs escapar?