Recorre els boscos de la Rabassa en moto de neu

/ / blog

Motos de neu a NaturlandiaSi t’atrau la idea de conduir una moto de neu entre boscos i cims completament blancs, aquí trobaràs resposta a tots els teus dubtes i la petita empenta que necessites per acabar de decidir-te. I un cop ho provis, segur que voldràs repetir!

Les sortides es fan amb un guia que es coneix tots els racons de la Rabassa com el palmell de la mà i que et durà als racons més emblemàtics de la zona, on podràs parar a fer fotos i endur-te un bon record d’aquesta experiència. Només cal que siguis major d’edat i que tinguis carnet de conduir: cinc minuts abans de la sortida el guia t’ensenyarà les quatre coses que cal saber per dur aquest tipus de vehicles.

Les motos tenen dues places: hi podeu pujar dues persones o la pots portar sol. Si sou dos, podeu rellevar-vos en la conducció a meitat de camí. Si vas amb canalla poden anar de paquet, tot i que els menors d’edat que facin entre 1,20 i 1,35 m d’alçada tenen un circuit amb mini motos de neu pensat especialment per a ells.

Les sortides poden ser de mitja hora o d’una hora i es fan entre dos quarts de deu del matí i les quatre de la tarda. Recorrereu frondosos boscos i altiplans on gaudireu d’increïbles panoràmiques.

Cal que us abrigueu bé, perquè amb la velocitat la sensació de fred s’intensifica. Uns guants no gaire gruixuts us permetran tenir millor tacte en la conducció. El casc el posem nosaltres.

Penseu que cal reservar amb un mínim de 48 hores d’antelació i que l’activitat es pot suspendre si l’estació determina que les condicions meteorològiques no son favorables. En aquest cas, se us retornaran els diners. Les motos de neu no estan incloses en l’entrada única. Això sí, la descàrrega d’adrenalina i la diversió estan garantides.