Tot el que volies saber sobre el Tobotronc i temies preguntar

/ / activitats, blog

El Tobotronc, principal atracció de Naturlandia

Un dels principals atractius de Naturlandia és el Tobotronc, que amb un recorregut de 5,3 km és el tobogan de natura més llarg del món. Amb el Tobotronc baixaràs pel mig del bosc assegut en un trineu biplaça que controles tu mateix. No t’explicarem què se sent, perquè s’ha de viure per entendre-ho. El que sí que podem fer és mirar de donar resposta a les múltiples preguntes que es fan tots aquells que encara no han viscut l’experiència.

En primer lloc has de saber que en cas de pluja o neu, i per raons de seguretat, el parc pot tancar l’activitat sense avís previ. Per això, si puges al parc principalment o exclusivament per baixar amb el Tobotronc et recomanem que miris com està el cel (si ets en les immediacions del parc) o que consultis la previsió meteorològica i les webcams al nostre web. Si tot i així tens dubtes, truca’ns al +376 741 444 o al 902 042 202 i et direm si el Tobotronc és obert o no.

A banda d’aquests imponderables, el tobotronc està tancat per manteniment tots els dilluns i dimarts, excepte els dies de temporada alta. Pots veure quan és temporada alta en aquesta pàgina.

Un altra cosa que has de saber és que les criatures han de complir dues condicions per poder gaudir d’aquesta activitat. Han de medir al menys 1,20 m i anar acompanyats per un adult major de 18 anys. Fins als 13 anys s’ha de pujar acompanyat d’un adult major de 18 anys i a partir dels 14 anys s’hi pot pujar sol.

L’activitat està inclosa en l’entrada única, tot i que també podeu adquirir un tiquet vàlid únicament per al Tobotronc. Amb l’entrada única, podeu pujar a l’atracció tants cops com vulgueu. Tingueu en compte, però, que l’última pujada es farà 30 minuts abans del tancament del parc. I en cas de molta afluència el parc pot decidir tancar la cua abans de l’hora.

El Tobotronc no fa d’enllaç entre els sectors de la cota 1600 a la cota 2000; l’enllaç entre els dos sectors es fa només per carretera. En temporada mitja (habitualment de dimecres a divendres) l’accés al Tobotronc es fa per la cota 2000, atès que aquesta és l’única zona del parc oberta, mentre que en temporada alta (dissabte i diumenge) es fa per la cota 1600.

I ara sí: heu pujat mai al Tobotronc? Per què us agrada? Què se sent? Compartiu-ho amb nosaltres i amb la resta d’usuaris a les xarxes socials amb l’etiqueta #Tobotronc. Properament publicarem en aquest blog un recull dels millors comentaris.