Vine de franc a Naturlandia amb el Club Super3

/ / blog
Grups/Empreses

Grups/Empreses

Com ho sents: l’entrada única i el forfet d’esquí de fons de Naturlandia són gratuïts per als socis del Club Super3! Gràcies a l’acord que tenim amb el club català, un milió i mig de súpers poden gaudir del parc de franc. Són molts els que ho aprofiten i pugen al Tobotronc, a l’Airtrekk i la tirolina, els que fan recorreguts en buggy o vehicles de pedals, els que salten als llits elàstics, els que participen en els tallers infantils, els que es meravellen amb el parc d’animals i els que s’endinsen pels boscos de la Rabassa en esquís de fons.

Els súpers han d’anar acompanyats d’un familiar major d’edat que pagui la seva entrada única o el seu forfet d’esquí de fons, cosa que els donarà dret a una entrada única o forfet d’esquí de fons respectivament (és a dir, l’infant pot fer allò a què dona accés l’entrada comprada per l’acompanyant adult). L’adult pot anar amb un màxim de quatre súpers, amb els quals ha de tenir un vincle familiar.

D’altra banda, cal tenir en compte que les entrades i forfets (els de l’adult i els gratuïts ensenyant el carnet del club) s’han d’adquirir sempre a taquilles. L’oferta no és vàlida per a les entrades comprades en línia. Tampoc es pot acumular a una altra oferta.

El Club Super3 és un club infantil català creat a partir d’un programa emès per Televisió de Catalunya des del 1991. Actualment, l’entitat és coneguda principalment pel seu canal de televisió i la revista Súpers! I també pels descomptes que ofereix als seus socis en molts espais culturals i d’oci i que en el cas de Naturlandia arriba a la gratuïtat total de l’entrada!